Des de la Regidoria d’Esports s’ha fet una recopilació de propostes formatives per a oferir-les a Clubs i Entitats i també a esportistes del municipi. L’objectiu es animar al sector a fer que aprofitin el confinament per formar-se i millorar les capacitats de gestió i direcció.

Mentre vivim aquesta situació excepcional, on la pràctica esportiva a través de clubs i entitats esportives està paralitzada, la formació és una eina imprescindible per a la consecució dels nostres objectius a futur. Ben aviat, necessitarem gestionar de forma eficient els nostres recursos per tal de fer front a la nova realitat esportiva que es presenta. Per tant, no hi ha millor eina que el creixement, tant en l’àmbit personal com professional dins de les nostres competències.

Formar-se i millorar en aquestes circumstàncies tan especials, és important per tal d’iniciar més preparats i amb més força, l’esperada tornada a la normalitat de clubs i entitats.

Per aquest motiu, adjuntem alguns enllaços de formació en línia gratuïta que poden ser d’utilitat per a tots i totes que esteu relacionades en la gestió d’entitats i clubs esportius.

Us facilitem uns enllaços que us poden ser d’interès i us animem a cercar d’altres que de ben segur són interessants:

De la mà de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya: www.ufec.cat

Des de la plataforma www.aprendergratis.es

Des del Servei d’Ocupació Municipal www.somcunit.cat

Mentre estem a la vostra disposició per a qualsevol cosa que necessiteu, us esperem veure molt aviat.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email