L’Ajuntament posa en valor l’activitat artesanal al Passeig Marítim de Cunit

L’Ajuntament de Cunit organitza la Fira d’Artesania d’Estiu 2019 al Passeig Marítim del municipi, en el tram comprés entre l’Avinguda Julio Cèsar i el carrer Les Sorres. Es tracta d’una fira sectorial adreçada a tot tipus de públic, on s’exposen a la venda productes del sector artesà alimentari i no alimentari. Els productes que trobaran els/les visitants seran diversos, com ara, joieria, bijuteria, teixits, calçat, escultures, sabons naturals, minerals, vidre, complements d’acer, productes de fusta i alimentació variada, com ara, coques, olis, mel, embotits, formatges, pastisseria, entre d’altres.

Cal mencionar que l’activitat té un doble objectiu: d’una banda, impulsar polítiques actives de dinamització a la zona del Passeig Marítim, i d’altra, contribuir a la promoció del teixit comercial ja instal·lat i aconseguir l’atracció de potencials consumidors.

Per últim, la Fira s’inaugurarà el dissabte  29 de juny, coincidint amb la Xarel·lada,  i durant els divendres i dissabtes de juliol i agost fins les 18:00h a les 00:00h.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email