Ja està obert el termini per sol·licitar l’autorització per la instal·lació i explotació de casetas per la Feria de Abril de Cunit 2019, que enguany s’allarga dos dies: se celebrarà del 30 d’abril al 5 de maig. Com habitualment, l’espai de la Feria serà l’esplanada del costat de l’estació de RENFE, entre els carrers de l’Estació i l’avinguda de Tarragona. Les sol·licituds s’han de presentar per via telemática en format sobre electrònic. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

A Cunit des de l’any 1995, s’organitza la Feria de Abril, un acte lúdic i de promoció econòmica que al llarg dels anys ha assolit una gran significació per a la promoció del municipi, degut al gran èxit de participació. En l’organització de l’activitat es pretén cercar sinergies que responguin al doble objectiu de la promoció de l’activitat econòmica i la promoció de les activitats culturals, en el marc de la coexistència de les cultures andalusa i catalana. Per tant, es tracta d’una activitat que atrau un gran número de visitants al nostre municipi, ho dinamitza i crea condicions per l’augment de vendes dels establiments comercials i empresarials de Cunit.

El repte que es proposa l’Ajuntament de Cunit per a l’edició del 2019 és, si més no, cercar l’esperit inicial d’aquest esdeveniment i adreçar-ho a entitats, empreses i persones físiques, que treballin per la coexistència entre diverses cultures i promoguin activitats dins dels camps de la tradició, la gastronomia i els productes artesans, entre d’altres.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email