Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Ja està obert el termini per sol·licitar l’autorització per la instal·lació i explotació de casetas per la Feria de Abril de Cunit 2019, que enguany s’allarga dos dies: se celebrarà del 30 d’abril al 5 de maig. Com habitualment, l’espai de la Feria serà l’esplanada del costat de l’estació de RENFE, entre els carrers de l’Estació i l’avinguda de Tarragona. Les sol·licituds s’han de presentar per via telemática en format sobre electrònic. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.

A Cunit des de l’any 1995, s’organitza la Feria de Abril, un acte lúdic i de promoció econòmica que al llarg dels anys ha assolit una gran significació per a la promoció del municipi, degut al gran èxit de participació. En l’organització de l’activitat es pretén cercar sinergies que responguin al doble objectiu de la promoció de l’activitat econòmica i la promoció de les activitats culturals, en el marc de la coexistència de les cultures andalusa i catalana. Per tant, es tracta d’una activitat que atrau un gran número de visitants al nostre municipi, ho dinamitza i crea condicions per l’augment de vendes dels establiments comercials i empresarials de Cunit.

El repte que es proposa l’Ajuntament de Cunit per a l’edició del 2019 és, si més no, cercar l’esperit inicial d’aquest esdeveniment i adreçar-ho a entitats, empreses i persones físiques, que treballin per la coexistència entre diverses cultures i promoguin activitats dins dels camps de la tradició, la gastronomia i els productes artesans, entre d’altres.

Galeria d'imatges