El passat divendres 27 de juliol de 2018 van finalitzar dues de les contractacions emmarcades en  el conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal del Baix Penedès i l’Ajuntament de Cunit per a l’execució del Programa Treball i Formació 2017.

Després de 6 mesos, han finalitzat contracte dos dels tres informadors ambientals contractats des del passat 29 de gener de 2018 per l’execució de l’esmentat programa adreçat a persones en situació d’atur beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció i a persones en atur no perceptores de prestacions i/o subsidi per desocupació (TSF/2162/2017).

Entre les accions que han realitzat al llarg d’aquests 6 mesos es troben, per exemple, la difusió d’informació sobre recollida i selecció de residus a diferents punts d’informació del municipi. També han informat els comerços locals de la normativa i funcionament de la recollida selectiva, han fet difusió a través de ràdio, premsa i internet i han fet seguiment de les incidències trobades a peu de carrer.

D’altra banda, han distribuït material referent a la recollida i selecció de residus:  927 fulletons diversos, 290 contenidors d’orgànica, 1109 embuts d’oli de cuina, 73 contenidors portallapis, 317 cendrers de platja, 121 bosses d’Ecovidrio i 1383 díptics de reciclatge.

Totes aquestes accions han tingut molt èxit, arribant a un total de 3.318 persones.

Des del SOM Cunit se’ls agraeix “la tasca que han dut a terme a Cunit i la seva motivació. La conscienciació de la cura del medi ambient ha de ser un objectiu comú de tots els agents del nostre municipi”. Des del servei també s’explica que encara està en servei la tercera contractació dintre del mateix programa Treball i Formació i que estarà com a informadora ambiental fins el gener del 2019.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email