Enguany Cunit acull el Festival En Veu Alta, un festival de narració i tradició oral contemporani que té lloc a diferents indrets de Catalunya.

La Biblioteca Muncipal Marta Marta ens apropa a l’EVA, un festival amb una proposta de petit format, on s’hi encabeixen propostes més tradicionals com poden ser les de narradors, rondallaires, pregoners i glossadors, però alhora la programació conviu amb espectacles de narració contemporània. Té la finalitat de divulgar, a través de la paraula, allò que dóna entitat i és la història d’un poble, es volen recuperar i alhora transmetre totes aquelles llegendes, dites, romanços, gloses, versos i històries, que han estat transmesos pels nostres avantpassats i que amb el pas de les generacions i entre tots, hem estat capaços de recuperar i mantenir.

En aquesta edició 2020, l’EVA es reformula i ens oferirà tastets virtuals previs a la reprogramació dels espectacles en viu en els propers mesos. El festival no tindrà enguany un programa amb tot el calendari d’actes sinó que s’aniran anunciant dia a dia, a mesura que es tanquin dates i d’acord amb la situació que marqui l’evolució de la Covid19, per tant, anirem anunciant les dates dels espectacles a mida que es sàpiguen.

Des del 5 de juny l’EVA emet a les xarxes socials del festival els #TastetsEVA, un tast dels espectacles programats  que podrem veure en directe els proper mesos (https://www.facebook.com/evafestival/).

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email