El municipi de Cunit acollirà el Festival En Veu Alta, un festival de narració i tradició oral contemporani que té lloc a diferents indrets de Catalunya.

L’EVA21 recupera l’activitat presencial i Cunit comptarà amb quatre de les 100 actuacions que el Festival oferirà en un total de 26 municipis, en més de 55 localitzacions del Baix Penedès, Alt Penedès i el Priorat.

Ahir es va presentar, en un acte a l’Auditori Pau Casals del Vendrell, amb la presència de la directora de l’EVA Jordina Biosca, Silvia Vaquero, regidora de Cultura i Educació d’El Vendrell, i Ramon López de Mantaras, professor investigador de l’IIIA (Institut d’Investigació en Intel∙ligència Artificial), i Premi Nacional Julio Rey Pastor d’Investigació 2018 en Matemàtiques i Tecnologies de la Informació.

Jordina Biosca va anunciar que aquesta edició del Festival estarà dedicada a Marisa Ibañez, que va ser directora de la Biblioteca de Cunit durant 30 anys i que ens va deixar ara farà un any.

Montse Cámara, regidora de Cultura, ha recollit aquesta dedicatòria expressant “l’agraïment personal i de tot el municipi. La Biblioteca de Cunit amb la Marisa al capdavant era centre de referència cultural i també un punt d’encontre d’on van sorgir iniciatives que sempre han tingut en comú el foment de la cultura i la cohesió social. D’aquelles tardes en què la Jordina aglutinava nens i joves a la Biblioteca de Cunit, hem fet camí i arribem al dia d’avui seguint apropant la cultura, les històries que tant reforcen els nostres valors”.

La regidora vol convidar a tothom “a gaudir de la nostra participació al Festival En Veu Alta 2021 amb quatre espectacles presencials al mes de juny”.

Els quatre espectacles que acollirà Cunit s’ubicaran a la Biblioteca Municipal Marta Mata:

11de juny, Visites guiades i poc certes (i) al món al revés, a càrrec d’Esperanceta de Casa Gassia.

13 de juny, De allá de dónde yo vengo… Orígenes, genéticos, geográficos y culturales, a càrrec de Caxoto, Felipe Diaz.

17 de juny: Imprescindible mentre cuines mandonguilles, a càrrec de Quico Cadaval Edipo

19 de juny, ¿Qué fue de Andrés Villarosa? Villarrosa, el “fenomenu” de les  varietés a la Barcelona dels 9. A càrrec d’Oriol Genís.

Podeu veure la roda de premsa en el següent enllaç

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email