Cunit acollirà al mes de juny el Festival En Veu Alta, un festival de narració i tradició oral contemporani que té lloc a diferents indrets de Catalunya. amb vocació de territori i proximitat, que va néixer el 2005 al Penedès i que compta amb una trajectòria sòlida i consolidada.

Cunit gaudirà de sis espectacles ubicats en diferents espais del municipi:

A la Biblioteca Municipal Marta Mata:

Divendres 2 de juny, a les 17:30 h. La república dels contes, a càrrec de Jordi Font. Una activitat adreçada al públic familiar.

Divendres 9 de juny, a les 19:30 h. Vesprada de glosa, a càrrec de Marçal Ramon, Núria Casals, Ferriol Macip, Laia Pedrol i Martí Ruiz. Una activitat per a tots els públics.

Del 12 al 30 de juny, Exposició Els telèfons de l’Eva.

A la Plaça Catalunya:

Dissabte 17 de juny, a les 22:00h. La vendedora de palabras, a càrrec de Coralia Rodriguez i Lino Lores.

Enguany hi haurà tres espectacles dins l’EvaLudens, un projecte cultural nascut del Festival En Veu Alta, adreçat a escoles i instituts que posa en valor l’oralitat en tots els seu àmbits.

A l’escola Solcunit:

Dimarts 6 de juny, a les 18:00 h. La meravellosa medecina d’en Jordi, a càrrec de la Jordina Biosca. Una activitat adreçada al públic familiar.

A l’escola Pompeu Fabra:

Dijous 8 de juny, a les 18:00 h. Sempre quan acabo dic, a càrrec d’en Jordi Font. Una activitat adreçada al públic familiar.

A l’escola Cossetans:

Dijous 21 de juny, a les 18:00 h. Bruixes, ondines i marietes, a càrrec de Mon Mas. Una activitat adreçada al públic familiar.

 

Podeu consultar el programa del Festival Eva. I totes les novetats de la Biblioteca a través de les xarxes socials:

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email