Cunit es suma a l’encant del Nadal i la singularitat de la seva decoració nadalenca, ja que l’arbre i altres peces que decoren la plaça de Santiago Russinyol i els seus voltants, està realitzada amb crochet.

Amb la tècnica del ganxet, un grup de Dones del municipi, acompanyades i sota l’organització i suport dels Centres Cívics de Cunit, han donat forma a l’arbre de Nadal -on no falta cap detall decoratiu-, així com a altres obres que s’han sumat a la decoració, com és el ninot de neu o la decoració dels arbres… contagiant a tot el poble de l’esperit de Nadal!

Els centres Cívics vehiculen tota mena d’iniciatives ciutadanes, i també són espais de relació i aprenentatge on les persones troben on comunicar-se entre elles, i en aquest cas fomentar les vivències a les nostres places i carrers.

En l’elaboració de la decoració hi han participat trenta-tres dones que s’han iniciat a les tasques del ganxet i altres de més expertes que compten amb una important experiència.

Aquesta iniciativa és un bon exemple que un poble com Cunit pot fer grans coses amb la unió dels seus veïns. Empoderament femení i Nadal es donen la mà al nostre poble que des del passat mes de març viu pensant i gaudint de la preparació per la decoració de Nadal, ja que, quan tot just han acabat de muntar la decoració d’aquest 2021, ja estan pensant en novetats per a la següent!!

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email