Aquest matí ha tingut lloc a Cubelles la presentació del mes del Xató al Penedès Marítim.

Durant tot el mes de febrer es podrà gaudir dels diferents menús que ofereixen els 21 restaurants participants (6 de Cunit i 15 de Cubelles).

Tots els establiments presenten un menú de la seva elecció, que inclou una versió pròpia del xató. La presentació del Mes del Xató de 2020 s’ha fet al restaurant La Salseta de Cubelles, establiment que en l’edició de l’any passat va rebre el reconeixement de Millor Menú Xató de Penedès Marítim. La presentació ha anat a càrrec de Jaume Casañas i Trini Vicente, regidor i regidora de Turisme de Cunit i Cubelles, respectivament, de Beatriz Luque, regidora de comerç i consum de Cunit i del propietari del restaurant La Salseta.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, destaca que “ja són 6 anys compartint l’experiència del Mes del Xató. Ens felicitem perquè cada vegada són més restaurants de Cunit que aposten per promocionar la gastronomia local”.

Per cada degustació es rebrà una entrada gratuïta per l’exposició permanent del Pallasso Charlie Rivel de Cubelles. A més, acreditant a les oficines de turisme de Cunit o Cubelles que s’han degustat els menús de dos restaurants diferents, es podrà participar a un sorteig d’un sopar per a dues persones.

Els restaurants de Cunit que hi participen són: El Asador de Cunit (av. de Barcelona, 147),  el Ronsito (pg. Marítim, 7), l’Hotel Adia (av. de Tarragona, 2), la Masia Can Nicolau-Rodaví (av. de Can Nicolau, 47),la Brasita de Cunit (c. Empar Nadal,22) i el Restaurant Piero (av. Barcelona , 71). Pel que a fa Cubelles, hi participen El Peixet (pg. Marítim, 18), La Salseta (c. Major, 8), El Racó d’en Pinilla (c. de la Creu, 6), el Gourmet de la Leña (c. de Víctor Balaguer, 18), Cal Tala (pg. de la Marina de Cubelles), l’Hostal del Foix (av. de Catalunya, 14-16), La Llar d’en Katxi (pg. de la Marina, 27), l’Armengol (c. d’Àngel Guimerà, 6-8), La Flamita (pg. de la Marina de Cubelles, 15, local 4), el Fermin’s (passeig de la marina, 36), el Racó d’en Cona (c. del Corral d’en Cona, 5), el Rober’s Costa Este (passeig marítim, 4), la Vermuteria la Festa (c. Major, 19), el Domu (passeig de la Marina, 49) i la Trattoria del Mar (passeig de la marina, 22).

Paral·lelament, el dissabte 29 de febrer tindrà lloc la 1a Xatonada Popular de Cunit i diumenge 1 de març la 19ª Xatonada Popular de Cubelles amb diverses activitats relacionades amb aquest plat.

Catàleg Mes del Xató Penedès Marítim

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email