Els volants i/o certificats d’empadronament que s’hagin demanat electrònicament seran posats a disposició de l’interessat a la seva Bústia Electrònica dins de la mateixa Seu Electrònica. Paral·lelament, s’envia un email al correu electrònic associat al registre d’entrada de la petició, en el qual s’informa que ja esta disponible el document a la Bústia Electrònica.

EN CAP CAS, EL VOLANT I/O CERTIFICAT D’EMPADRONAMENT ÉS ENVIAT DIRECTAMENT PER CORREU ELECTRÒNIC, sinó que aquest email té caràcter merament informatiu.

Cal tindre en compte que qualsevol notificació o comunicació de l’Ajuntament enviada electrònicament resta disponible a la Bústia Electrònica durant el termini de 10 dies naturals. Si durant aquests 10 dies no s’ha accedit a la Bústia i no s’ha rebut la notificació o comunicació oportuna, aquesta es donarà per notificada, deixant d’estar disponible i desapareixent de la Bústia.

Tot i així, podeu consultar el diagrama amb les instruccions de com recollir una notificació/comunicació de la Seu Electrònica, fent clic al següent enllaç:

Com recollir una notificació o comunicació electrònica?

RECOMANACIONS 

Es recomana fer servir ordinador i els navegadors Internet Explorer, Mozzilla Firefox, Google Chrome y Safari.

En cas d’obtenir algun error d’identificació, cal eliminar les dades de navegació i la memòria cau (caché) dins de les opcions de configuració del navegador utilitzat. Si es fa servir dispositiu mòbil, es recomana fer servir el navegador natiu del dispositiu i fer l’esborrament de la memòria cau.