Del 30 de setembre al 30 d’octubre podreu visitar a la Biblioteca Municipal Marta Mata de Cunit l’exposició ‘Tu tens la clau’.

És una exposició itinerant elaborada i impulsada per l’ONG per a les addiccions Projecte Home Catalunya i coorganitzada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Central de Biblioteques de Tarragona, té com a objectiu conscienciar els més joves i el conjunt de la població sobre els riscos de l’abús de drogues.

L’exposició sorgeix de la necessitat de treballar en la prevenció del consum d’alcohol i altres drogues, sobretot entre els adolescents i joves. És una exposició que ensenya com d’important és conèixer-nos i enfortir-nos per a reduir-ne l’abús, oferint claus per obrir cinc portes de l’apoderament personal: les emocions, els pensaments, els valors, els plaers i la comunicació.

Tot i que en un primer terme estava centrada en els joves i les seves famílies, l’exposició vol arribar al públic general per abordar conductes de risc sovint invisibilitzades perquè compten amb l’acceptació social, com ara l’abús del consum d’alcohol.

L’exposició s’inaugurarà el dilluns 5 d’octubre a les 17h.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email