L’Ajuntament de Cunit, un any més, ha recuperat un complet programa d’activitats per commemorar aquest 8 de març, Dia Internacional de les Dones que es ve desenvolupant des de principis de mes. El passat cap de setmana, després del dia central, ha tingut lloc la segona edició de la Marxa Violeta amb una participació de 250 persones que van recórrer Cunit diumenge al matí.

També s’ha tornat a celebrar el Sopar de les Dones amb una participació de més de 90 dones que van trobar-se al restaurant El Rodaví. Una de les activitats novedoses va ser el concert ‘Dones del món’ que va omplir l’aforament del Teatre Municipal de Cunit amb 150 persones de públic. El concert va anar a càrrec de la soprano Urszula Bardlowska i  la pianista Agnieszka Scholz, que van interpretar cançons d’autors i autores de diverses procedències, fent especial atenció a peces creades per dones.

La imatge del Març Dona és el cartell guanyador del concurs que han fet a l’INS Ernest Lluch, concretament obra de l’alumna de 3r ESO Ainhoa Magalí.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email