Cunit finalitza la seva participació a la 17a edició del Festival En Veu Alta amb una valoració molt positiva. Gairebé 200 persones han gaudit aquest mes de juny dels quatre espectacles programats al municipi.

L’EVA és un festival de narració i tradició oral contemporani que es celebra a diferents indrets de Catalunya i la Biblioteca Municipal Marta Mata a acollit 4 del centenar d’actuacions programades. L’EVA d’enguany està dedicat a Marisa Ibañez, qui va ser directora de la Biblioteca de Cunit durant 30 anys.

Montse Cámara, regidora de Cultura i Festes explica la valoració “Aquesta ha estat una edició especial. L’any 2020 no vàrem poder fer totes les actuacions que teníem previstes. Amb les 4 actuacions d’aquest EVA a Cunit hem demostrat que la cultura és segura i que podem continuar oferint opcions d’oci i cultura. Formar part de l’EVA 2021 ha estat un orgull, en una edició que a més la seva directora Jordina Biosca, ha dedicat a la Marisa Ibáñez”.

L’EVA ha acabat a Cunit, però encara queden espectacles a d’altres indrets de Catalunya. Podeu consultar la programació a EVA21.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email