El govern cunitenc ha acordat no celebrar les activitats de la temporada estival enguany, com a mesura de prevenció i de seguretat davant el risc de contagis de la Covid19. A més, davant el gir que el govern li ha donat al pressupost municipal, reduïnt prop d’1,5M d’€ (quantitat que es preveu deixar d’ ingressar) i de les noves necessitats socials de les famílies del municipi, es destinarà el cost de les festes que s’havien de celebrar a fer front a la nova situació i a l’atenció i necessitats sobrevingudes de cunitencs i cunitenques.

El primer gran esdeveniment del mes de juliol és la Festa Major d’Estiu (10 de juliol) dedicada a Sant Cristòfol, que aquest juliol no es celebrarà. Altres activitats programades i que no es celebraran són: la Xarel·lada, la Fira d’Artesania, el Food Truck Festival, el Volei Nit, el Cicle de concerts Nits de Glòria, el Shopping Night, el Festival de l’Humor, la Fira d’Estiu, entre d’altres.

Les circumstàncies especials de la crisi sanitària per la Covid19 han fet que el Pressupost Municipal d’adapti a les necessitats sorgides tant per les famílies com pels empresaris i comerciants del municipi. L’ajuntament li ha donat un gir al Pressupost,  reduïnt un total d’1.5M d’€, que és el que s’ha previst que es deixarà d’ingressar a causa dels efectes de la pandèmia.

Per aquest motiu i també amb l’objectiu de continuar treballant per la no progragació del virus, i evitar aglomeracions, s’ha acordat no celebrar les activitats que normalment tenen lloc a l’estiu i destinar els costos a la recuperació  de la crisi sanitària al municipi.

Montse Cámara, regidora de Cultura, explica que “seguirem fent esforços per estar al costat de tots els cunitencs i cunitenques. Volem que l’estiu es gaudeixi amb seguretat i que es minimitzi el risc de contagi, de tota manera, prepararem un gran reeencontre de cara al 2021 si tot evoluciona positivament. Ara toca continuar treballant pel benestar de les famílies”.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email