Part de l’alumnat de l’aula oberta i la SIEI de l’IES Ernest Lluch i Martín han gravat un vídeo interpretant una versió de la cançó Lo siento, del cantant Beret. Amb aquest videoclip participen en un concurs que convoca l’emissora Los 40. El premi per l’audiovisual més votat és un concert de Beret a l’institut guanyador. Es pot votar el vídeo fins al 24 de febrer en aquest enllaç.

Es tracta d’una iniciativa que va sortir de l’assignatura de Matemàtiques on, a més, a través de la música es treballen temes acadèmics i socials. Ho explica el propi alumnat:

“Els alumnes de 1r F, 2n F d’Aula oberta i SIEI de l’Institut Ernest Lluch i Martín, volem comunicar que des de principi de curs fem una hora de música a la setmana amb el professor de Matemàtiques i de Música. Vam escollir cinc cançons i una d’elles és Lo siento de Beret, les assagem una hora a la setmana des de principi de curs, alguns hem après a tocar la caixa, altres comencem a fer ritmes i tot ens sabem la cançó.

La setmana passada Los 40 Principales va proposar un concurs on s’havia de presentar un videoclip de  la cançó de Beret, tots ens vam emocionar i ens vam esforçar molt per fer un videoclip i aconseguir el premi, que vingui Beret al nostre institut. Per això, volem que feu difusió del nostre vídeo”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email