Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

L’entrada en vigor de l’estat d’alarma el passat 14 de març va aturar la Campanya de Civisme i sensibilització mediambiental que s’estava portant a terme al nostre municipi des del mes de febrer.

Sota el lema “Fem-ho bé! Tots estalviem” l’Ajuntament vol que els veïns i veïnes prenguin consciència dels costos ambientals i econòmics que suposa no separar els residus correctament i no fer ús del servei de recollida gratuïta de poda i voluminosos.

La campanya cotinua en la mateixa línia i tracta tres aspectes problemàtics a Cunit, amb tres missatges directes: ‘Jo reciclo’, ‘Jo aviso’, ‘Jo recullo’:

–          La recollida selectiva de residus

–          La recollida de voluminosos i poda

–          La recollida d’excrements de gossos

En aquesta ocasió, es tracta de finalitzar les dues setmanes de campanya que es van aturar amb l’equip dels educadors ambientals al carrer oferint informació i interactuant amb veïns i veïnes per conscienciar-los sobre la importància de separar correctament els residus i mantenir els carrers nets.

Es realitzarà una bustiada amb el material informatiu per totes les cases i també s’instal·laran punts informatius en diferents llocs del municipi seguint les mesures preventives sanitàries.

 

Galeria d'imatges