L’ajuntament de Cunit està rehabilitant en la seva totalitat la tanca perimetral de l’edifici on avui hi ha les instal·lacions de la Policia Local i d’altres serveis municipals.

L’edifici on se situa actualment les dependències de la Policia Local era en el seu origen un centre educatiu el qual disposava d’un espai exterior com a a pati d’escola, convenientment delimitat perimetralment amb una tanca.

L’any 2011 es van efectuar les obres d’adequació de l’edifici per al nou ús. Pel que fa a la tanca, es va intervenir només puntualment per instal·lar una porta amb motor per a l’accés de vehicles a la zona de l’antic pati d’escola, ara aparcament de la Policia Local.

La darrera actuació en aquest edifici ha estat l’adecuació interior d’una part no ocupada per la Polica Local, per a dependències municipals.

Actualment, aquesta tanca es troba en un estat de deteriorament important. Tota la part superior de material reixat metàl·lic està oxidada i s’ha produït trencament de la pedra artificial de coronament del mur que en alguns trams ja és inexistent.

En total, es renova 156 metres lineals, treballs que està previst que tinguin una durada d’1 mes i mig. El cost de les obres és de 47.148,67 €.

 

Galeria d'imatges