Després de l’èxit de la primera edició de la Cursa Solidària Calafell-Cunit, es presenta la segona edició d’aquest esdeveniment esportiu de nou carregat de propòsit i solidaritat. La cursa serà el  14 d’abril de 2024, amb 4 circuits diferents pel Passeig Marítim de Cunit.

Aquesta Cursa Solidària Cunit – Calafell és una nova oportunitat per gaudir-la en família i a més d’ajudar a aquells que més ho necessiten. La recaptació d’enguany anirà destinada a Creu Roja i a les víctimes dels conflictes d’ Ucraïna i Gaza. El preu serà de 3 euros només qui participi a la Curs d’Adults.

La presentació ha anat a càrrec de l’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, de l’alcalde de Calafell Ramón Ferré i els regidor d’Esports, Xavier Lorenzo de Cunit acompanyats de Núria Vera, presidenta del Club Atletisme Calafell.

S’ha recordat l’edició anterior amb més de 700 participants i una recaptació de 5.000 euros que va anar a favor de l’entitat ‘Joan Petit Nens amb càncer’.

L’alcaldessa de Cunit Dolors Carreras, l’alcalde de Calafell Ramon Ferré i el regidor d’Esports de Cunit Xavier Lorenzo, han destacat la bona entesa entre tots dos ajuntaments a l’hora d’organitzar aquesta iniciativa així com també el caràcter solidari de la cursa, l’increment de circuits i la previsió de més participants en comparació a 2023.

L’organització de la cursa convida a les famílies a participar activament en aquest esdeveniment, que repeteix objectiu d’esdevenir una cursa referent al calendari atlètic i en uns anys que es pugui consolidar com una prova de referència al territori amb un recorregut completament pla a tocar del mar Mediterrani.

SORTIDA: ZONA OFICINA DE TURISME DE CUNIT

Modalitats:

  • 9.00 h – 5 i 10 km CAMINADA I MARXA NÒRDICA. Gratuït
  • 10.45 h – CROS ESCOLAR infantil, aleví, benjamí, prebenjamí i barrufets. Gratuït
  • 12.00 h –  5 i 10 km CURSA ADULTS. Inscripció: 3 € (es destinaran a Creu Roja per ajudar els refugiats de les guerres d’Ucraïna i Gaza)

Les inscripcions ja estan obertes a la Regidoria d’Esports de Calafell, a la Regidoria d’Esports de Cunit (CEM Els Joncs) o a sportmaniacs.com.

  • TROFEUS PELS PRIMERS CLASSIFICATS DE TOTES LES CURSES
  • MEDALLES PER A TOTS ELS ESCOLARS FINS A 13 ANYS
  • SAMARRETA TÈCNICA i AVITUALLAMENT PER A TOTS ELS PARTICIPANT

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email