L’ajuntament de Cunit ha encarregat un Pla de manteniment de la senyalització viària al municipi. Es tracta del repintat de la senyalització hortizontal i de reposició de la senyalització vertical malmesa.

La senyalització horitzontal dels vials de Cunit han sofert un desgast a llarg dels anys que ha provocat el seu deteriorament, per aquest motiu es tira endavant aquest nou Pla des de la Regidoria de Via Pública per tal de repintar la senyalització horitzontal existent dels vials de Cunit i la reposició de senyalització vertical, deficient o en mal estat.

S’estableix la durada màxima de les obres d’un mes i mig i té una valoració econòmica d’uns 112.000€.

Jaume Casañas, regidor de Via Pública, explica que “el manteniment de la senyalització viària és una tasca que cal fer amb regularitat ja que el desgast és notori. Per això, seguirem apostant per tenir la senyalització en bones condicions com a eina fonamental per la mobilitat dins del nostre municipi, i volem fer-ho amb Plans globals que abarquin tots els punts de Cunit, sense deixar cap zona per una segona fase, on sigui necessari el canvi d’elements o el repintat de senyals”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email