Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Fa pocs dies que s’ha reprès la tasca de posada a punt de les senyals turístiques de les 4 rutes rurals que tenim a Cunit, les quals havien estat instal·lades ara fa un any.

Alguns elements havien patit actes vandàlics i d’altres calia arranjar-les. Els treballs havien començat a principis de març, però es van haver d’aturar per la situació d’emergència sanitària de la Covid-19.

Ara, amb la tornada a l’activitat, s’acabaran els treballs de manteniment perquè tothom pugui gaudir de les 4 rutes rurals que donen l’opció de conèixer el nostre entorn natural.

Recordem que són 4:

  • Ruta vermella o del jaciment iber. 5,2 km
  • Ruta groga o de les masies. 12,1 km
  • Ruta blava o de l’avenc. 6,4 km
  • Ruta verda o Cunit de sud a nord. 9,5 km

Totes les rutes comencen a la Plaça del Casal i, partir d’aquí, trobareu les senyals diferenciades per colors.

Jaume Casañas, regidor de Turisme i Patrimoni, vol fer una crida al “respecte per tot allò que és comú. Des d’un banc, a un pal de senyalització, tot el mobiliari urbà i els elements que trobem a la via pública tenen un costos de manteniment, que són molt més elevats si no es respecten. Les bretolades costen molts diners a les butxaques de tots”.

Si us plau, preguem respecteu l’entorn natural, les plantes, les propietats privades, així com també recordem la prohibició de llençar escombreries a la via pública.

Galeria d'imatges