El Ple de l’Ajuntament de Cunit ha  aprovat inicialment la modificació puntual núm. 7 del Pla d’Ordenació Urbanística Municipal de Cunit a l’àmbit del sector SUD 5 “Miramar” de Cunit.

Es tracta d’un planejament de 2006 que al març de 2019 es va configurar amb un Pla Parcial que contemplava 99 habitatges, 30% dels quals de règim de protecció oficial.

La Comissió Territorial d’Urbanisme no va donar llum verda al Pla Parcial de 2019, i va dictaminar que els habitatges d’ús turístic no es podien considerar com a activitat econòmica, per la qual cosa va proposar incrementar el sostre d’habitatge en 25 vivendres protegides, així com la creació d’una franja verda per a delimitar el sector d’habitatge i el d’activitat econòmica.

Per aquest motiu, el Ple Municipal ha hagut de modificar el plantejament inicial d’aquest sector SUD5 amb un total de 125 habitatges (60 protegits i 60 que no ho són), equilibrant al 50% les dues categories.

Aquesta és una modificació del Planejament municipal, no del Pla Parcial del sector, ja que l’aprovat el 2019 no va tenir el vis-i-plau de la Comissió d’Urbanisme. Això significa que aquest sector no compta encara amb un Pla Parcial aprovat que permeti el seu desenvolupament.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email