A finals del mes de gener d’enguany es va activar a tot el territori català la situació d’alerta meteorològica a causa del temporal “Glòria”. Com a conseqüència dels forts vents i onatge provocat pel temporal es van produir nombrosos desperfectes a la zona marítima del nostre municipi. Per pal·liar aquests desperfectes provocats sobre el litoral de Cunit, en els últims mesos, s’han anat realitzant diferents treballs per part de l’Ajuntament de Cunit.

A aquestes actuacions, ara es suma la reparació de les pistes de petanca situades a la platja de Can Toni, a l’espigó 1, molt malmeses pel temporal Glòria. Durant les primeres fases de la declaració de l’Estat d’alarma es va paralitzar la seva utilització i la seva reparació; per aquesta raó, és en aquestes dates quan s’han enllestit per deixar-les preparades per al seu ús quan les fases del desconfinament ho permetin.

Des de la regidoria d’esports es continua treballant per donar resposta a clubs i entitats esportives; així com a esportistes i ciutadans en la seva pràctica esportiva al municipi durant les successives fases del desconfinament de la crisi de l’COVID-19.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email