Les famílies de Cunit han pogut comprovar com, des d’unes setmanes, s’estan renovant els parcs infantils del municipi. El Pla consta de la instal·lació de nous jocs en alguns i l’arranjament dels existents en d’altres.

Zones com la del Passeig Marítim, tenen des de fa poc, una nova àrea infantil per l’esbarjo dels més menuts amb nous elements com l’elefant-rocòdrom que ja ha tingut una molt bona acollida. Aquest és un parc situat al costat de l’Oficina de Turisme, just al nou Passeig Marítim i davant del mar, que el fa especialment atractiu.
A la zona de SòlCunit també hi ha nous elements en un dels dos parcs infantils, concretament, el que es troba al costat de la pista poliestportiva tancada. La Rambla del Prat també compta amb nous circuits infantils des de fa uns dies i l’àrea de Costa Cunit també s’ha millorat.

Jaume Casañas, regidor de Serveis, explica que “una de les prioritats és l’adequació de les zones infantils del municipi. Som un dels pobles amb més àrees dedicades a l’esbarjo dels més petits, tant damunt la sorra com en localitzacions per tot Cunit.  Seguirem el Pla de renovació i de creació de nous espais perquè els més petits i les seves famílies tinguin on triar“.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email