Les feines de la primera fase del desplegament de la fibra òptica per part de l’empesa penedesenca XTA ja han començat fa dues setmanes.

Després de més de 6 mesos d’estudi i planificació, s’ ha activat la fase d’execució del projecte de la fibra òptica a Cunit de la mà d’ XTA Telecomunicacions. Tal i com es va anunciar en el seu dia, l’Ajuntament de Cunit va buscar alternatives al desplegament que s’està fent per l’operador Orange i el qual avança lentament, però continua sense comprometres en desplegar-se per tot el municipi.

L’alternativa va arribar amb el compromís d’ XTA de realitzar l’extesa de xarxa també als sectors de muntanya i urbanitzacions.

David Marquínez, regidor de Noves Tecnologies, ha explicat que ‘’El desplegament que ja ha començat a fer XTA permetrà a la totalitat de llars de Cunit accedir a una connexió d’internet de qualitat. Estem en una primera fase, que es basa en la construcció de la xarxa. L’entrada en servei vindrà més endavant i es farà també per sectors”.

L’ajuntament de Cunit està assabentat en tot moment de l’evolució de les feines d’XTA i s’anirà informant puntualment d’aquest avanç i de les zones habilitades i aptes per a les connexions.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email