Les feines de la primera fase del desplegament de la fibra òptica per part de l’empesa penedesenca XTA ja han començat fa dues setmanes.

Després de més de 6 mesos d’estudi i planificació, s’ ha activat la fase d’execució del projecte de la fibra òptica a Cunit de la mà d’ XTA Telecomunicacions. Tal i com es va anunciar en el seu dia, l’Ajuntament de Cunit va buscar alternatives al desplegament que s’està fent per l’operador Orange i el qual avança lentament, però continua sense comprometres en desplegar-se per tot el municipi.

L’alternativa va arribar amb el compromís d’ XTA de realitzar l’extesa de xarxa també als sectors de muntanya i urbanitzacions.

David Marquínez, regidor de Noves Tecnologies, ha explicat que ‘’El desplegament que ja ha començat a fer XTA permetrà a la totalitat de llars de Cunit accedir a una connexió d’internet de qualitat. Estem en una primera fase, que es basa en la construcció de la xarxa. L’entrada en servei vindrà més endavant i es farà també per sectors”.

L’ajuntament de Cunit està assabentat en tot moment de l’evolució de les feines d’XTA i s’anirà informant puntualment d’aquest avanç i de les zones habilitades i aptes per a les connexions.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email