El cap de l’Àrea central de Medi Ambient del cos de Mossos d’Esquadra i els responsables de la Unitat Regional de Medi Ambient de Tarragona es van reunir amb la Policia Local de Cunit.

Ahir, Xavier Lorenzo, regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil va rebre a Víctor Cosialls, cap de l’Àrea central de Medi Ambient del cos de Mossos d’Esquadra i a responsables de la Unitat Regional de Medi Ambient del Camps de Tarragona per intercanviar impressions sobre la Xarxa de Policies Locals de la Fiscalia de Medi Ambient i Urbanisme, del qual n’és responsable a Catalunya el Sergent cap operatiu de Cunit, Sergi Esteban.

Tots els assistents van coincidir en potenciar la col·laboració i coordinació de les policies locals de Catalunya amb les unitats regionals de Medi Ambient del cos de Mossos d’Esquadra, especialment aquelles policies locals que tenen unitats especialitzades de medi ambient.

A la reunió es va valorar la tasca de la Unitat de Policia Verda de Cunit com a unitat especialitzada i sensibilitzada en temes mediambientals.

El regidor Xavier Lorenzo va posar a disposició la unitat de policia verda i la unitat de drons per dispositius conjunts relacionats amb el medi ambient.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email