Avui 18 de maig comença una nova fase pel municipi de Cunit, que entra a la fase 1 de la desescalada pautada pel Govern de l’Estat.

L’ajuntament continua fent costat de la població i en aquesta ocasió, vol donar el seu suport també als establiments comercials després de la frenada obligada per la crisi sanitària que vivim.

Una nova fase i un nou repte per a tothom, pel qual l’equip de govern demana que es continuï amb al responsabilitat demostrada fins ara alhora d’anar a comprar a les botigues i també quan es vagi a gaudir a les terrasses de bars i restaurants.

El govern continua apostant per alleugerir els efectes d’aquesta pàndemia en els negocis locals amb diverses actuacions que incideixen directament en la seva estabilitat. Com són les darreres mesures aprovades d’ajudes que ja es poden demanar des de dijous 12 de maig, la supressió d’un trimestre de les taxes i impostos a les quals en circumstàncies normals fan front i també oferint-los la possibilitat de poder ampliar les terrasses sense cost per compensar la limitació del 50% d’ocupació obligada per qüestions sanitàries.

Comencem a gaudir de Cunit amb responsabilitat, pel bé de tots i totes.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email