L’aula del Centre Cívic Casal Municipal s’ha omplert de color i obra artística gràcies a l’exposició dels alumnes dels tallers d’escultura i pintura.

L’exposició, que estarà oberta al públic del 5 al 15 de setembre, mostra la feina que els alumnes han anat fent durant el curs. Els participants han estat capaços de crear obres de gran bellesa i qualitat artística, demostrant que la passió per l’art és més forta que qualsevol obstacle.

L’exposició es divideix en dues parts, la primera dedicada a l’escultura i la segona a l’aquarel·la. A la sala es poden trobar escultures realitzades amb fang, així com pintures creades amb la tècnica de l’aquarel·la.

Cada obra és única i reflecteix la personalitat i creativitat del seu autor, fet que converteix aquesta exposició en una mostra eclèctica i diversa. Des de paisatges naturals i urbans, fins a retrats i figures, l’exposició té alguna cosa per a cada gust i preferència.

Els alumnes estan molt emocionats per mostrar la seva obra i reben amb gust els comentaris i les opinions dels que s’acostin a veure-la. L’exposició és una invitació a submergir-se al món de l’art i la creativitat i a deixar-se portar per la imaginació i la inspiració que ens regalen aquestes magnífiques obres.

Un cop més, els tallers d’escultura i pintura d’aquarel·la del Centre Cívic Casal Municipal han demostrat que l’art és una activitat transformadora i un camí per connectar-se amb el més profund de la nostra ànima.

No us perdeu l’exposició!

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email