La platja de les Sorres de Cunit acollirà el 7 i 8 de setembre la prova final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Volei Tour 2019, que servirà per conèixer qui són els nous campions de Catalunya de la disciplina. Només les 8 millors parelles de cada categoria podran participar en aquest torneig que posarà punt i final a la temporada d’estiu del vòlei platja català.

La vuitena prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja disputada fa un parell de setmanes a Empuriabrava, última prova puntuable del circuit, va tenir com a guanyadors als actuals campions de Catalunya de Vòlei Platja: Ester Ribera i Lia Merteki, en categoria femenina, i Hernan Tovar i Noé de Mena, en la masculina. El que pronostica que, en cas de participar en la gran final del circuit, les dues parelles siguin les candidates a revalidar el títol.

Tot i així, el torneig, que va començar a principis del mes de maig a Badalona, i que ha passat per un total de vuit platges catalanes (Badalona, Masnou, Vilanova, Lloret, Mataró, Torredembarra, Cambrils i Empuriabrava) ha coronat a múltiples parelles com a possibles candidates a proclamar-se campiones de Catalunya aquest 2019. Al circuit català han participat aquest 2019 un total de 430 parelles, 223 en categoria masculina i 207 en la femenina, que han disputat més d’un miller de partits en les 16 jornades de competició. Només les millors 8 parelles de cada gènere accediran a aquesta final on es decidirà el campió.

Hernán Tovar i Noé de Mena, que tornen a presentar-se com a parella, seran el rival a batre. Arriben a Cunit amb el títol sota el braç i la darrera victòria a la prova d’Empuriabrava. La final també comptarà amb la presència d’Agustín Correa i Ferran Serra, que han participat a la majoria de proves aconseguint pujar al més alt del podi a el Masnou, i una segona plaça a Badalona. Similars resultats han aconseguit la parella formada per Conrad Rovira i Dani Moreno, segons a el Masnou i Cambrils, i tercers a Empuriabrava.

També s’haurà de tenir en compte a la parella Fran Plaza i Lluis Badosa, primers a Lloret de Mar i segons a Empuriabrava. Carles Mora i Javi Naya s’han establert com els eterns tercers classificats, però podrien donar la sorpresa. Altres parelles que entren a la final són Héctor Gallardo i Sergio Gala, Nacho Calderé i Oscar Aliseda, i Albert Trabado i Antonio Burgal, amb podis individuals amb altres parelles.

En categoria femenina, després de la victòria d’Ester Ribera i Lia Merteki a Empuriabrava i amb el títol sota el braç es presenten com la parella a guanyar amb dues primeres posicions (Badalona i Empuriabrava) i un bronze (Mataró).  És cert que la presència d’Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza obre les possibilitats i la revenja de la lituana i la gallega a la temporada passada on, després de guanyar totes les proves disputades, es van veure superades per les campiones només a la final. Molt en compte però s’han de tenir a la resta de parelles en una temporada on el podi ha estat molt variat.

Sandra Campo i Gloria Massari van posar entre les cordes a les actuals campiones a Empuriabrava i la italiana, en particular, ha pujat al podi del Vichy en quatre ocasions amb diferents parelles. Íngrid Grau i Laura Pallarès també han estat habituals al podi i, fins i tot, campiones a Torredembarra, on van guanyar a una altre de les parelles que opten al títol, Marta García i Carla Martínez, guanyadores de la prova del Masnou, a part d’altres podis. No s’ha de descartar tampoc a Julia Bonet i Rebeca Fernández, juntes han disputat dues finals i per separat també acumulen altres podis, pel que són candidates a aconseguir aquesta vegada el triomf. Igual que Elena Biosca i Sara Segarra que, tot i que no han disputat cap prova del circuit juntes, han obtingut bons resultats de manera individual. Per últim, també es comptarà amb la presència de la parella Julia Castanys i Zoe Bardasco, que no han pujat al podi però són habituals del circuit.

Els campions de Catalunya de Vòlei Platja es coneixeran el proper diumenge, 8 de setembre, a la platja de les Sorres de Cunit. La final femenina està prevista per les 17 hores i tot seguit tindrà lloc la masculina. Les finals es podran seguir en directe per la web del canals Esport3 de Televisió de Catalunya.

 

PARELLES FEMENINES

Ester Ribera i Lia Merteki

Erika Kliokmanaite i Nuria Bouza

Júlia Bonet i Rebeca Fernández

Sara Segarra i Elena Biosca

Marta García i Carla Martínez

Íngrid Grau i Laura Pallarès

Júlia Castanys i Zoé Bardasco

Sandra Campo i Gloria Massari

 

PARELLES MASCULINES

Carles Mora i Javi Naya

Lluis Badosa i Francesc Plaza

Hernán Tovar i Noé de Mena

Agustín Correa i Ferran Serra

Daniel Moreno i Conrad Rovira

Nacho Calderé i Óscar Aliseda

Héctor Gallardo i Sergio Gala

Albert Trabado i Antonio Burgal

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email