• Es tracta d’un open internacional de molt prestigi en l’àmbit europeu i Jada Van Winjgaarden, una de les promeses cunitenques, es concentra amb la Selecció Espanyola i el pròxim divendres competirà en el campionat d’Europa de Nacions.

Aquest dissabte dia 24 de novembre, el Taekwondo My-Ju Cunit ha participat en l’Open de Rotterdam, un dels òpens internacionals de molt prestigi en l’àmbit europeu, on s’han emportat vuit medalles. Les tres medalles d’or han estat per Jada Van Winjgaarden, David Lorente i Joel Mendoza, les dues de plata per Jill Van Winjgaarden i Pedro Mendoza i les tres de bronze per Myriam Córdoba, Sheila Guesmi i Javier Lizandra. Judith Córdoba ha perdut en el segon combat en el passi a semifinals.

Aquest dimarts Jada Van Winjgaarden es concentrarà amb la Selecció Espanyola i el divendres competirà en el campionat d’Europa de Nacions a Marina D’Or.

Del 3 al 9 de desembre, el Taekwondo My-Ju Cunit també anirà a Marina D’Or perquè comença el Campionat d’Europa de Clubs en el que participaran vuit competidors.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email