Amb una taxa d’atur registral del 17,92%  al desembre de 2018, segons dades del Departament d’Empresa i Ocupació, el Baix Penedès és la comarca amb més atur de tota Catalunya, molt per sobre de la taxa d’atur registral de Catalunya en la mateixa data, que era del 10,90%. Revertir aquesta situació és un dels reptes més importants de futur del territori, i per aixó, s’estan invertint cada cop més esforços en treballar en xarxa per unir i complementar recursos i sinergies entre els municipis de la comarca.

En aquest sentit, el Servei d’Ocupació Municipal de Cunit (SOM Cunit) participa en diverses iniciatives comarcals en pro d’aquest objectiu, destacant especialment “la Xarxa d’Ocupació del Baix Penedès”.

Per altra banda, el SOM Cunit està compromés amb la millora de la ocupabilitat i la inserció laboral de les persones, i per complir aquest objectiu ofereix a les persones aturades del municipi de Cunit el servei d’intermediació laboral (la borsa de treball), el servei d’orientació, l’espai de recerca de feina i la formació ocupacional i de competències transversals.

En aquest vídeo realitzat per l’Eix Diari es presenta el servei d’ocupació SOM Cunit:

El 14 de març se celebra la jornada ‘Connecta’t’

L’objectiu de la trobada és apropar els serveis del SOM i de l’Escola d’adults a la ciutadania, tant en àmbits professionals específics com en competències transversals.

La trobada va adreçada principalment a persones majors d’edat que cerquen feina, que necessiten formació i a responsables de comerços i empreses que busquin treballadors, però està oberta a tota la ciutadania. Comptarà ambd emostracions pràctiques de com fer els principals tràmits per accedir a la cerca de feina i la formació per adults. La jornada Connecta’t es farà dijous 14 de març, a partir de les 10 hores, a la Biblioteca Marta Mata de Cunit. L’assistència és lliure i gratuïta i no requereix inscripció prèvia.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email