El Servei d’Ocupació Municipal de Cunit estrena nova web municipal i nou aplicatiu de gestió de la Borsa de Treball. L’objectiu d’aquests canvis és fer un servei més àgil, transparent i més pròxim a la ciutadania.

En col·laboració amb el Departament de Comunicació, s’ha transformat la imatge i els continguts, per tal de facilitar l’accés a la informació, s’ha integrat dins la mateixa web l’aplicatiu que gestiona les ofertes de feina i la formació per tal de treballar sempre dintre d’un mateix entorn.

La nova web mostra nous accessos als principals serveis del SOM Cunit integrant el nou aplicatiu, que és va licitar el passat mes d’agost construint així un entorn que és més intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Les dues novetats més importants serien la possibilitat d’inscriure’s a les ofertes de feina directament i, en breu, l’opció d’inscriure’s als cursos de formació del SOM.

A tots aquells ciutadans interessats en les ofertes d’ocupació us convidem a que accediu al nou aplicatiu per tal d’actualitzar les vostes dades i el vostre perfil, i a registrar-vos si encara no sou usuaris del SOM Cunit.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email