L’Ajuntament de Cunit presenta com a novetat d’enguany a les festes del Carnaval, la instal·lació de l’anomenat Punt Lila les nits del divendres 21 i del dissabte 22 de febrer.

Es tracta d’una carpa situada a l’exterior del Pavelló Municipal Els Joncs que vol ser una eina informativa, sensibilitzadora i també preventiva en relació a les diferents manifestacions de les violències masclistes i lgtbi-fòbiques. Aquest espai, on hi haurà professionals i una agent del cos de la Policia Local, vol ser un punt d’acompanyament i atenció de persones agredides.

Inés García, regidora d’Igualtat i Dona, explica que “Des de l’Ajuntament volem que tothom gaudeixi de la festa del Carnaval. Tenim la sort de celebrar un gran Carnaval que atrau a molts visitants d’altres municipis. El Punt Lila estarà permanent les dues nits a la porta del Pavelló, a la disposició de qualsevol persona que es pugui trobar en una situació d’agressió. Espero que gaudim tots del nostre Carnaval, en llibertat i amb respecte“.

El Punt Lila ofereix una resposta institucional i ciutadana contra les violències masclistes i/o lgtbi-fòbiques, potenciant la cultura de ‘tolerància zero’ sobre qualsevol agressió que es pugui produir al municipi. A més, forma part de l’operatiu especial de les nits de Carnaval a Cunit.

L’ajuntament de Cunit ha editat cartelleria, flyers i xapes amb la informació del Punt Lila i amb missatges de sensibilització i prevenció.

RES justifica una agressió. RES.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email