Dissabte 19 de novembre està previst realitzar a la sala de plens de l’Ajuntament de Cunit,  els actes de constitució del Consell d’Infants del curs 2022/2023 i l’acomiadament des Consellers de curs passat 2021/2022.

Com l’any passat, coincidint amb aquest actes, se celebrarà el dia Universal dels Drets dels Infants, que tot i que  en realitat té lloc el 20 de novembre, s’ha avançat la seva celebració per fer-ho coincidir amb els actes del Consell dels Infants.

L’acte principal, que tindrà lloc a les 11:00 hores a la sala de plens, és l’acte de constitució del Consell Municipal dels Infants, amb els consellers i conselleres escollides a les eleccions realitzades d’entre els alumnes de 5è i 6è de les escoles d’infantil i primària de Cunit, així com l’acomiadament dels Consellers del curs 2021/2022, i agraïment i reconeixement  de la tasca realitzada. Una vegada finalitzi l’acte es llegirà a la plaça de la Vila un manifest a favor dels Drets del Infants.

Per amenitzar la jornada, des de les 11:00 hores i fins les 14:00 hores es portaran a terme diferents tallers i jocs, oberts a totes les famílies que vulguin celebrar aquest dia.

D’una banda es realitzaran jocs tradicionals i populars a càrrec de LA COMPANYIA DE JOCS L’ANÒNIMA, i també,  a les 12:30 hores, tindrà lloc una proposta d’activitat/espectacle musical a càrrec de SONI COM PUGUI. Aquesta activitat és una proposta d’animació infantil amb música en directe, combinada de cançons de sempre i danses tradicionals mediterrànies molt senzilles de ballar i per a tota la família.

El dia Universal dels Drets dels Infant commemora l’aprovació de la Convenció dels Drets de l’Infant per part de les Nacions Unides el 20 de novembre de 1989.

Aquesta Convenció, al seu torn, tracta d’un desenvolupament i ampliació dels continguts establerts per la Declaració dels Drets de l’Infant de l’any 1959:

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email