El govern de Cunit s’ha mostrat molt satisfet per l’acord d’avui mateix del Parlament de Catalunya d’instar al Govern de la Generalitat de Catalunya a destinar una Comissaria de Mossos d’Esquadra pels municipis de Cunit i de Calafell, i així reforçar l’Àrea Bàsica del Baix Penedès. Tanmateix, en la mateixa proposta es demana ubicar un Parc de Bombers per totes dues localitats.

Tots dos Consistoris ja varen exposar al Govern la necessitat de comptar amb més recursos en matèria de seguretat en els dos municipis que en els darrers anys han vist com les seves poblacions han crescut de forma exponencial així com les seves necessitats, en temporada alta sobretot quan s’arriba a multiplicar per 5 la població. Entre Cunit i Calafell tenen una població estable d’uns 30.000 habitants durant tot l’any i en època estival o festives arriben a les 300.000 persones.

Aquest dos municipis no tenen cap instal·lació, ni cap Comissaria del Cos de Mossos d’Esquadra ni Parc de Bombers i confien les primeres respostes a les emergències als seus serveis municipals de Policia Local i Protecció Civil.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email