Aquesta tarda ha tingut lloc una nova reunió del Pacte del Penedès Marítim, amb alcaldes, alcaldesses i representants dels ajuntaments de Sitges, Sant Pere de Ribes, Olivella, Canyelles, Vialnova i la Geltrú, Cubelles, Cunit, Calafell, El Vendrell i els Consells Comarcals del Garraf i el del Baix Penedès.

En aquesta ocasió, hi ha assistit el Secretari de Mobilitat de la Generalitat de Catalunya, Isidre Gavin, amb qui s’ha tractat la situació actual del transport públic en tot l’àmbit i també la flexibilitat de la Generalitat per a estudir noves bonificacions pels peatges de la C32.

Amb aquesta línia de treball, s’ha proposat constituïr la Taula de Mobilitat de la Vegueria Penedès pel que fa al transport públic en la qual s’han posat damunt la taula temes com les freqüències dels serveis, un servei de bus nocturn entre els municipis i les zones tarifàries.

L’alcaldessa de Cunit, Dolors Carreras, ha explicat que “continuem treballant per aconseguir minimitzar el pas de vehicles per la C31 al seu pas per la nostra trama urbana. Ara mateix, és la principal via de trànsit al nostre municipi, i necessitem que això canviï tant amb l’execució de les obres de millora com amb noves mesures que permetin una pacificació que rebaixi el volum dels 20.000 vehicles al dia a la C31“.

Per la seva banda, Jaume Casañas, primer tinent d’alcalde, incideix en que “continuem exigint el 100% de la bonificació pels trajectes diaris en el tram Sitges-el Vendrell. Cal la gratuïtat de tot el tram des de Sitges fins al Vendrell per a aconseguir que circulin menys vehicles dins dels municipis. Cal també que el territori compti amb un model de transport públic competitiu tant en tarifes com en freqüències de pas, aquesta és una necessitat que volem aconseguir i per la qual seguirem lluitant”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email