• El passat 14 d’abril el MyJu Cunit va competir a l’Open d’Espanya

El passat 14 d’abril l’Esportiu MyJu Cunit va competir a l’Open d’Espanya, on hi va portar sis competidors. Jada Van Winjgaarden va guanyar 14-4 a Galícia, 9-0 a Madrid, 6-3 a Gran Canària, 10-10 amb punt d’or per a Jada contra València, i va guanyar contra Alemanya a la final per 15-7, fet que la va posar en primera posició al pòdium amb la medalla d’or i campiona de l’Open d’Espanya. A més, puntua per anar el mundial.

Per la seva banda, Myriam Córdoba va guanyar 19-0 a La Rioja, 7-2 a Andalusia, 2-0 contra València i va perdre 10-6 amb Castella La Manxa, fet que la va posar en tercera posició amb la medalla de bronze, i també puntua per anar al mundial però se la juga més al Campionat d’Espanya.

Tant Jada Van Winjgaarden i Myriam Córdoba van competir en representació de la Selecció Catalana.

Pedro Mendoza va guanyar a València per 14-7, a Canàries 9-5, però va perdre amb Alemanya 7-6 en el passi per la medalla. David Lorente va guanyar a un català per 21-20, va perdre 22-7 contra el campió de França, competidor que ha participat en les olimpíades juvenils de Buenos Aires. Ivan Domènech va perdre en el primer combat contra un francès i Javier Lizandra va perdre el primer combat contra un valencià. Els quatre van competir pel Club.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email