El President del Govern, Pedro Sánchez, acaba d’anunciar que demanarà al Congrés dels Diputats, la prórroga de l’Estat d’Alarma per 15 dies més, fins el dissabte 25 d’abril.

Dolors Carreras, alcaldessa de Cunit, adreça unes paraules a tota la ciutadania:

aquesta prórroga del confinament suposa un esforç més per part de tots i totes. Estic convençuda que aquesta és la única manera de fer front a aquest virus que ha paral·litzat la vida diària de tothom. Pel que necessiteu, no dubteu en trucar a l’Ajuntament, per part nostra, seguirem al costat de la ciutadania, seguirem vetllant perquè els serveis essencials continuin funcionant i continuarem protegint a cunitencs i cunitenques.

Si us plau, per responsabilitat individual, per solidaritat col·lectiva i per cooperació en que tot vagi bé, quedeu-vos a casa“.

L’alcaldessa també envia un missatge molt clar a les persones que tenen segones residències a Cunit: “sabem que us agradaria venir i als cunitencs i cunitenques rebre als nostres veïns i veïnes de cap de setmana, però ara no pot ser. Tingueu seny, és molt trist haver de tancar el 90% dels accessos a Cunit, però és responsabilitat de l’Ajuntament protegir al municipi i a tota la ciutadania. No vingueu, quedeu-vos a les vostres llars, pel bé de tothom“.

L’Ajuntament de Cunit continua informant a diari de l’actualitat en relació a aquesta crisi sanitària a través del web www.cunit.cat/coronavirus , a través dels perfils oficials de Facebook, Twitter i Instagram, així com pel Canal oficial de Whatsapp, al qual podeu inscriure-us al número 629240039.

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email