El Govern de la Generalitat de Catalunya ha fet públiques les restriccions que estaran en vigents fins el proper 11 de gener de 2021 i que començaran a aplicar-se en tot el territori català el pròxim dilluns 21 de desembre.

En quant a la mobilitat horària, es manté el confinament nocturn des de les 10 del vespre fins a les 6 del matí, però es restringeix la mobilitat dins de la comarca amb algunes excepcions com la visita a familiars  i el trasllat de la bombolla de convivència a una segona residència (entre el 23 de desembre i el 6 de gener), a banda dels casos de necessitat com fins ara.

En quant als equipaments esportius en espais tancats, continuen amb l’aforament màxim del 30% i amb cita prèvia.

El CEM Els Joncs es manté tancat tal i com estava fins ara i la Cursa Sant Silvestre de Cunit es podrà fer tal i com estava prevista de forma virtual, entre el 21 de desembre i el 5 de gener de 2021.

Tant els comerços com els centres comercials podran continuar oberts amb les mateixes limitacions d’aforament que hi havia fins ara. Els establiments poden obrir al públic pels esmorzars i pels dinars, i per tant, tindran permesa l’obertura en 2 franges horàries: de les 7:30 a les 9:30 del matí, i de les 13:00 a les 15:30. Fora d’aquest horari es permet el servei de menjar per emportar.

Les activitats culturals, que continuaran obertes amb un aforament del 30 per cent sempre i quan no sobrepassin les 1000 persones.

El govern català ja va anunciar la modificació del calendari escolar, el segon trimestre es reprendrà el dia 11 de gener en comptes del 8 de gener. 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email