En els darrers dies, el temporal de mar ha tornat a afectar la zona litoral del municipi. Un dels punts més crítics és el Torrent d’en Pedro, on arran dels temporals entra l’aigua de mar i es queda estancada.

L’Ajuntament de Cunit insisteix a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) a trobar ua solució immediata a aquesta situació recurrent que afecta a les poblacions de tots dos municipis.

L’Ajuntament de Cunit ha realitzat múltiples gestions amb l’ACA per abordar aquesta qüestió de manera immediata i eficaç, en els darrers anys. No obstant això, fins ara, el govern cunitenc considera que “les respostes i les accions preses per part de l’ACA han estat insuficients per resoldre aquest problema greu i urgent”.

De nou, el govern de Cunit demana a l’Agència Catalana de l’Aigua “que prengui les mesures necessàries de forma immediata per a resoldre aquesta situació. La seguretat i el benestar dels nostres ciutadans són la nostra màxima prioritat, i no descansarem fins que aquesta qüestió sigui abordada de manera satisfactòria”.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email