La Generalitat de Catalunya s’ha compromès amb l’Ajuntament de Cunit a tirar endavant dues accions determinants de cara a solucionar la problemàtica actual de la C31 al seu pas per Cunit.

D’una banda, la gratuïtat del tram de la C32 entre Cubelles i El Vendrell i d’altra, la instal·lació de semàfors a la C31 de Cunit.

El govern de Cunit, en veu de l’alcalde Jaume Casañas, ha anunciat que té aquest compromís de la Generalitat de Catalunya d’instal·lar semàfors en els passos de vianants de la C31, i que aquest fet esdevé un pas més en les reivindicacions que l’ajuntament de Cunit ve realitzant des d’abans de l’inici de les obres de remodelació d’aquesta via.

Malgrat això, no es considera una solució definitiva a la problemàtica que suposa que la C31 suporti un trànsit de 20.000 vehicles al dia i els greuges que això comporta per la ciutadania. Tot i la realització de les obres, es continuen lamentant accidents en els passos de vianants, fet que ha posat damunt de la taula el govern cunitenc de nou al departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Una reivindicació  que ha portat al fet que la Generalitat accedeixi a la gratuïtat del tram fins al Vendrell de la c32, un nou fruit del treball conjunt dels ajuntaments que formen part de la Taula de Mobilitat del Penedès Marítim.

L’alcalde Jaume Casañas, destaca aquestes dues fites en aquest vídeo.

També explica que s’ha demanat el traspàs de la C31 als ajuntaments de Cunit i de Calafell de forma conjunta per tal que cada municipi pugui presentar nous projectes d’adequació d’aquesta via i la seva transformació en travessia urbana un cop estigui lliure de la intensitat actual de trànsit.

 

 

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email