Aquest dilluns 17 de febrer es va realitzar una reunió de seguiment i coordinació del Programa FutbolNet de la Fundació del Futbol Club Barcelona, a la qual van assistir els responsables del programa a Catalunya del FCB, la coordinadora de zona i la regidora d’Esports de Cunit Yolanda Sánchez.

FutbolNet és un programa socioesportiu amb una metodologia educativa que utilitza l’esport i l’activitat física per fomentar la cohesió social, la resolució pacífica de conflictes i el treball en valors com a eina d’intervenció social entre infants i joves.

En octubre de 2017 es va activar amb la Fundació del FC Barcelona el projecte FUTBOLNET a Cunit, arribant en aquest curs escolar 2019-2020 a la tercera edició d’aquest.

Als cursos escolars 2017-2018 i 2018-2019 es va quantificar el seu impacte i funcionalitat molt positivament pels joves participants i per les famílies, i això s’ha vist reflectit en aquesta edició, on s’ha incrementat en un grup (actualment hi ha 3 grups de 20 participants), arribant a la xifra de 60 joves participants.

En aquest programa que és gratuït i finançat per l’Ajuntament de Cunit hi participen escolars des de 5è de primària a 3r de l’ESO, sent Cunit uns dels municipis de tota Catalunya amb major seguiment i assistència.

Una altra nota positiva al respecte és la participació femenina en el mateix, ja que el 56% dels participants són noies, motiu que anima a seguir treballant pel foment de l’esport femení.

Entre les diverses accions que es realitzen, la setmana vinent els nois i noies participants faran una sortida al Palau Blaugrana per tal d’assistir a una competició de la secció de Futsal del FCB i compartir amb joves d’altres municipis els valors de l’esport.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email