Comparteix aquesta noticia

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on print
Imprimir
Share on email
Email

Aquest dilluns 17 de febrer es va realitzar una reunió de seguiment i coordinació del Programa FutbolNet de la Fundació del Futbol Club Barcelona, a la qual van assistir els responsables del programa a Catalunya del FCB, la coordinadora de zona i la regidora d’Esports de Cunit Yolanda Sánchez.

FutbolNet és un programa socioesportiu amb una metodologia educativa que utilitza l’esport i l’activitat física per fomentar la cohesió social, la resolució pacífica de conflictes i el treball en valors com a eina d’intervenció social entre infants i joves.

En octubre de 2017 es va activar amb la Fundació del FC Barcelona el projecte FUTBOLNET a Cunit, arribant en aquest curs escolar 2019-2020 a la tercera edició d’aquest.

Als cursos escolars 2017-2018 i 2018-2019 es va quantificar el seu impacte i funcionalitat molt positivament pels joves participants i per les famílies, i això s’ha vist reflectit en aquesta edició, on s’ha incrementat en un grup (actualment hi ha 3 grups de 20 participants), arribant a la xifra de 60 joves participants.

En aquest programa que és gratuït i finançat per l’Ajuntament de Cunit hi participen escolars des de 5è de primària a 3r de l’ESO, sent Cunit uns dels municipis de tota Catalunya amb major seguiment i assistència.

Una altra nota positiva al respecte és la participació femenina en el mateix, ja que el 56% dels participants són noies, motiu que anima a seguir treballant pel foment de l’esport femení.

Entre les diverses accions que es realitzen, la setmana vinent els nois i noies participants faran una sortida al Palau Blaugrana per tal d’assistir a una competició de la secció de Futsal del FCB i compartir amb joves d’altres municipis els valors de l’esport.

Galeria d'imatges