El passat 5 de novembre, es va celebrar un Consell Escolar Municipal extraordinari per a informar a la comunitat educativa del projecte de renovació dels patis escolars cap a una tendència més natural.

Es tracta d’una proposta de millora, remodelació i naturalització dels patis de les escoles, amb la realització d’una sèrie d’actuacions que tenen com a objectiu convertir els patis en espais més innovadors i creatius i ajudar en el creixement dels infants.

La voluntat de l’Ajuntament de Cunit és recollir les opinions dels diferents sectors de la comunitat educativa, precisament, en el marc del Consell Escolar Municipal, com a òrgan de participació ciutadana, en el qual estan representats tots els col·lectius que tenen a veure amb l’activiat educativa del municipi.

És per aquest motiu que, durant aquestes últimes setmanes, s’han dut a terme dues reunions amb les direccions i les AMPA de les escoles Sòlcunit i Els Cossetans, per a fer una exposició inicial de la proposta. En aquest sentit, s’ha encarregat també l’avantprojecte de l’escola Pompeu Fabra i la remodelació del pati petit de la llar d’infants.

La Regidoria d’Educació anuncia que es posaran també en marxa unes jornades d’informació i sessions formatives adreçades a la comunitat educativa, amb les quals es pretén donar a conèixer la proposta, donar resposta als dubtes i a les consultes que es puguin plantejar, i treballar conjuntament per ajustar la proposta a les demandes i necessitats específiques de cada centre.

Segons la regidora d’Educació Yolanda Sánchez, “aquesta és una iniciativa engrescadora que pretén fer dels patis escolars uns espais més agradables, inclusius i transformadors“.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email