Les regidories de Seguretat Ciutadana  i Protecció Civil i de Tecnologia, Informació i Transparència han rebut aquest matí a representants del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre atentent al seu interès per la creació i el funcionament de la Unitat Dron de la Policia Local de Cunit.

El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha visitat avui el municipi de Cunit per conèixer l’experiència del municipi en l’ús de drons per a diverses tasques de la gestió municipal. El regidor de Tecnologia de l’Ajuntament de Cunit ha estat l’encarregat de mostrar les aplicacions dels drons en tasques com la vigilància, la inspecció i la cartografia.

El regidor de Tecnologia de l’Ajuntament de Cunit , David Marquienz, ha explicat que “l’ús de drons en tasques municipals és una eina molt valuosa, ja que permet optimitzar recursos en tasques com la vigilància, la prevenció en diferents situacions com en trànsit, les platges, ambientals com els abocaments il·legals, inspecció, suport a investigacions… “.

A més a més, per part de la Policia Local s’ha destacat que l’ús de drons també pot ser d’una gran ajuda en situacions d’emergència, ja que permeten accedir a zones de difícil accés o de risc.

Per la seva banda, el vicepresident del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha mostrat el seu interès per l’experiència de Cunit i ha valorat molt positivament les aplicacions dels drons en la gestió municipal. Ha afirmat que és una eina molt útil i eficient, que permet millorar la gestió i el manteniment dels serveis municipals.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email