Aquest cap de setmana, el Club Artistic Skating Cunit, de la Federació Catalana, s’ha proclamat com a nou campió del Campionat d’Espanya de Quartets amb el seu “Vortex”, pel qual ha sumat 87,200 punts.

El grup cunitenc format per Sergio Canales, Ot Dalmau, David Canyet i Arnau Albiol, i entrenat per Oscar Molins, ha realitzat un gran exercici que li ha valgut la medalla d’or.

La segona posició ha estat per a l’AP Lliçà de Vall amb la seva “Clover” que ha estat puntuat amb un 74,700. Cal destacar que aquest grup està format per quatre patinadores Júnior. La medalla de bronze ha estat per al CP Loreto, de la Federació Andalusa de Patinatge, que ha obtingut per primera vegada una tercera plaça, amb la seva “Espanya”. Aquesta posició li ha obert les portes d’Europa.

Un total de 21 Grups-Xou Petits han participat en el V Trofeu Alcoi. La victòria ha estat per al CDE Doctor Patí, de la Federació Madrilenya.

El X Campionat d’Espanya de Grups-Xou Júnior i Quartets i el V Trofeu Ciutat d’Alcoi de Grups-Xou Grans i Petits amb la celebració de la modalitat de Quartets i Grups-Xou Petits ha tingut lloc a Alcoi complint les condicions sanitàries provocades pel COVID-19.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email