La 2a FIRA DE LA FORMACIÓ PROFESSIONAL DEL BAIX PENEDÈS és un projecte que sorgeix de la cooperació aquests últims anys entre els municipis de la comarca i el Consell Comarcal del Baix Penedès en matèria d’ocupació i desenvolupament econòmic.

Enguany, Cunit està present amb la representació del CFA Dolors Paul i l’Ins Ernest Lluch i Martin. 

Va dirigida principalment als alumnes que actualment cursen estudis de l’ESO i que aviat hauran d’orientar la seva continuïtat formativa, encara que es planteja també com un aparador d’oportunitats educatives per a joves que, havent finalitzat altres estudis o cicles mitjans, desitgin continuar o ampliar els seus estudis en altres disciplines de la formació professional.

Té com a objectiu difondre l’oferta formativa comarcal, tant la reglada impartida pels centres de secundària, com la no reglada que s’ofereix des dels serveis d’ocupació de la comarca.

Raul Salvador, regidor de Formació de l’Ajuntament de Cunit, explica que “tant les famílies com els nostres joves tenen una bona oportunitat en aquesta Fira per rebre informació i orientació de cara al futur dels nostres joves”.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email