El passat dijous 27 de juny, el CFA Dolors Paul va acollir una jornada de difusió del projecte New Adult’s Competences for Skills Revolution (NACSR). Aquesta sessió forma part de la darrera etapa del projecte en què l’escola ha participat durant dos anys.

La jornada va començar a les 10:00 amb la rebuda dels participants. La inauguració va anar a càrrec del sr. Jaume Casañas, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Cunit. Seguidament, la sra. Tatiana Íñiguez, de la Universitat de Saragossa, va presentar la metodologia conjunta que es va elaborar en la primera fase del projecte.

A continuació, el professorat de l’escola va presentar l’estudi de cas que s’ha dut a terme, en què s’ha aplicat a un mòdul del GES la metodologia i la plataforma creada en el marc del projecte. A més, dues alumnes del grup que ha participat en l’estudi de cas han compartit la seva experiència amb els assistents.

Finalment, el professorat de l’escola va presentar els aspectes més tècnics de la plataforma Skillbook. La jornada es va cloure amb un torn de debat i conclusions.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email