El Consell Comarcal del Baix Penedès ha publicat les bases i la convocatòria per a l’atorgament d’ajuts de caràcter individual per a la utilització del servei de menjador escolar per al proper curs 2022-2023.

La convocatòria per al curs 2022-2023 es farà de forma telemàtica a través de la Seu Electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès. Per poder accedir-hi, s’ha d’estar en possessió d’un certificat digital d’identificació (Idcat, IdCat mòbil, CLAVE).

Els terminis de presentació seran del 2 de maig al 3 de juny de 2022, ambdós inclosos.  L’alumnat que es matriculi a P3 aquest curs, tindrà de termini per presentar la sol·licitud fins el 30 de setembre.

L’alumnat que es matriculi durant el curs té 30 dies des de la data de la matrícula per poder presentar la sol·licitud.

Els/les alumnes  que sol·licitin beca de menjador hauran de tenir, OBLIGATÒRIAMENT, DNI o NIE.

Per a informació sobre els criteris d’atorgament dels ajuts podeu consultar el següent enllaç

http://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/menjador-escolar

D’altra banda, recordem que continua obert el termini per presentar les sol·licituds d’ajuts per al transport escolar dels alumnes d’Educació Infantil i Primària de Cunit (EIPRI – transport escolar no obligatori dins del municipi), per al curs 2022-2023.

La presentació de sol·licituds s’ha de fer també de forma telemàtica, a través de la Seu Electrònica del Consell Comarcal del Baix Penedès, en el següent enllaç: http://ccbp.cat/recerca/serveis/ciutada/educacio/transport-escolar

Per informació addicional us podeu adreçar a:

Consell Comarcal del Baix Penedès

  1. Andreu Nin, 1-3. 43700 El Vendrell

Horari: de dl. a dv., de 10 a 13 h

Telèfon 977 66 45 50

Adreça de correu electrònic: educa@baixpenedes.cat

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email