Després de l’estiu el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, reobrirà les portes el dia 1 de setembre, amb una àmplia oferta d’activitats, cursos i tallers.

Com altres anys, el Casal ofereix tallers i cursos de pagament, com bachata, gimnàstica, ioga, informàtica, chi-kung, treballs manuals i memòria. També activitats gratuïtes que imparteixen persones col·laboradores del casal com els tallers d’arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, Candeles polseres solidàries, castanyoles, club de lectura, costura, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes i sevillanes, i d’altres subvencionats per l’ajuntament com el taller de benestar emocional a través de la música.

A més a més, s’han programat dues sortides culturals: una sortida al teatre el mes d’octubre i una excursió a Poblet i l’espluga de Francolí al novembre.

També es reprenen les festes i celebracions com el Dia Internacional de la Gent Gran (1 d’octubre), la Castanyada (27 d’octubre) o la Festa de Nadal (22 de desembre).

Com a novetat, hi ha previst un cicle de tallers temàtics que ofereix Creu Roja de manera gratuïta. Concretament, hi haurà un taller d’ambientadors naturals al setembre, un d’automassatge a l’octubre i un taller de dansa oriental al novembre.

Els tallers s’inicien el 15 de setembre de 2022 i finalitzen el 21 de desembre de 2022, a excepció del taller d’informàtica que s’inicia el 7 d’octubre de 2022.

Les inscripcions als tallers es realitzaran amb cita prèvia, de l’1 al 14 de setembre de 2022.

Es pot demanar cita prèvia a partir del dia 30 d’agost trucant als telèfons 977674915 / 636947035.

Per a la realització dels tallers de pagament es requereix un mínim de 10 persones inscrites. Les places són limitades.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email