Després de l’estiu el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, reobrirà les portes el dia 30 d’agost, amb una àmplia oferta d’activitats, cursos i tallers.

Com altres anys, el Casal ofereix tallers i cursos de pagament, com bachata, ioga, memòria, gimnàstica, treballs manuals i dansa oriental. També activitats gratuïtes que imparteixen persones col·laboradores del casal com els tallers d’arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, Candeles polseres solidàries, castanyoles, club de lectura, costura, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes i sevillanes, i d’altres subvencionats per l’ajuntament com el taller de benestar emocional a través de la música.

A més a més, s’han programat dues sortides culturals: una excursió a la comarca d’Osona durant el mes d’octubre i una sortida al teatre el mes de novembre.

També celebrarem la festa de la Castanyada (31 d’octubre) i la Festa de Nadal i d’homenatge al voluntariat (21 de desembre).

Com a novetat, hi ha previst un taller que ofereix gratuïtament el Consell Comarcal del Baix Penedès “Gent Gran al Dia”, per estar al dia de les notícies de Cunit i d’arreu del món.

Els tallers s’inicien el 18 de setembre de 2023 i finalitzen el 20 de desembre de 2023, a excepció del taller Gent Gran al Dia que es posa en marxa el 25 de setembre i finalitza el 30 d’octubre .

Les inscripcions als tallers es realitzaran amb cita prèvia, del 4 al 15 de setembre de 2023.

Es pot demanar cita prèvia a partir del dia 30 d’agost trucant als telèfons 977674915 / 636947035.

Per a la realització dels tallers de pagament es requereix un mínim de 10 persones inscrites. Les places són limitades.

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email