Després de les festes nadalenques  el Casal Municipal de la Gent Gran de Cunit, va reobrir les seves portes el dia 15 de gene. Reprèn, doncs, l’oferta d’activitats i tallers que ja es feien el passat trimestre i incorpora alguna activitat nova.

Entre les activitats de pagament, al Casal Municipal de la Gent gran de Cunit s’hi podran fer classes de bachata i cha cha chá, de ceràmica, de gimnàstica, ioga, manualitats, memòria, patchwork i tai-txí. També hi ha tallers i activitats que són gratuïts, com anglès bàsic, arranjaments de roba, balls de saló, balls en línia, Candelas (polseres solidàries), castanyoles, club de lectura, conversa en català, costura, el casal camina (caminades per Cunit), jocs de taula, mandales, pintura a l’oli, punt de creu, salsa, sardanes, sevillanes i teatre.

Hi ha previstes també algunes activitats puntuals, com la Festa de Carnaval (28 de febrer), excursions a les caves Freixenet i a l’Espai Xocolata de Sant Sadurní d’Anoia (20 de febrer) i a la muntanya de sal i castell de Cardona (27 de març). El dia 24 de gener, al Casal municipal també s’hi farà la xerrada de salut: Què cal saber dels antibiòtics?, a càrrec del farmacèutic David Rovira.

 

Galeria d'imatges

Comparteix aquesta noticia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Imprimir
Email